Hojicha brownie with grated ginger

4–6 servings
If you want to impress with a dessert that looks incredibly luxurious and tastes amazing but requires minimal work, then this is the one to serve. Made with our gluten-free and vegan brownie mix and flavored with hojicha, a roasted green tea. Serve with hojicha syrup and grated frozen ginger – magical!
Ingredients
- 1 påseBrowniemix – Glutenfri
- 3/4 dlvatten
- 2 mskagave
- 1 tskhojicha, till sirap
- 1 mskvatten, till sirap
- 2 cmingefära, hel fryst
Do this
- Sätt ugnen på 165°C.
- Häll browniemixen i en skål och blanda samman med vatten smält kokosolja och hojicha till en smet.
- Låt smeten vila i 15 min.
- Häll över smeten i en liten form klädd med bakplåtspapper.
- Grädda i mitten av ugnen i 10–12 min. Låt svalna innan servering.
- Blanda hojicha med vatten och agave till en sirap.
- Till servering, skär upp brownien i portionsbitar och servera med hojichasirap och riven fryst ingefära.