Skip to main content

Hojicha brownie with grated ginger

Hojicha-brownie med riven ingefära

4–6 servings

If you want to impress with a dessert that looks incredibly luxurious and tastes amazing but requires minimal work, then this is the one to serve. Made with our gluten-free and vegan brownie mix and flavored with hojicha, a roasted green tea. Serve with hojicha syrup and grated frozen ginger – magical!

Ingredients

Do this

  1. Sätt ugnen på 165°C.
  2. Häll browniemixen i en skål och blanda samman med vatten smält kokosolja och hojicha till en smet.
  3. Låt smeten vila i 15 min.
  4. Häll över smeten i en liten form klädd med bakplåtspapper.
  5. Grädda i mitten av ugnen i 10–12 min. Låt svalna innan servering.
  6. Blanda hojicha med vatten och agave till en sirap.
  7. Till servering, skär upp brownien i portionsbitar och servera med hojichasirap och riven fryst ingefära.