Hoppa till huvudinnehållet

Glutenfria vitlöksbröd

Glutenfria vitlöksbröd

4 stora bröd

Vitlöksbröd är ju så galet gott! De här är gjorda på vår glutenfria flatbreadmix och får en seg insida och krispig utsida som är svår att motstå. Servera som tillbehör till dipp, sallad eller grillat – kommer bli succé!

Ingredienser

Gör så här

  1. Häll flatbreadmixen i en bunke och tillsätt vatten, avokadoolja och äppelcidervinäger. Blanda och låt svälla i bunken ca 20 min.
  2. Dela degen i fyra delar och kavla eller tryck ut till runda flatbreads. Stek dem i en torr stekpanna tills de fått fin färg på båda sidor och blivit genomgräddade.
  3. Sätt ugnen på 175 grader.
  4. Riv eller hacka vitlöken och blanda med avokadoolja.
  5. Pensla bröden med vitlöksoljan och toppa med hackad persilja.
  6. Rosta i ugnen tills bröden fått en lätt krispig yta.
  7. Skär i mindre bitar och servera.