Mjuk Pepparkaka med kokosglasyr
6 bitar
Julens roligaste, bästa, naturligaste och godaste glasyr!
Ingredienser
- 1 påseKakmix – Mjuk Pepparkaka
- 1 dlvatten
- 1/3 burkCoconut Butter – 100% kokos
- 1/2 dllingon, frysta
Gör så här
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Blanda samman pepparkaksmix, vatten och kokosolja i en bunke till en smet och låt svälla i 10 minuter.
- Smörj en liten springform(ca 15 cm i diameter) med kokosolja och häll i smeten.
- Grädda i ugnen i 15-25 minuter. Känn med en sticka så att kakan är genomgräddad.
- Ta ut och låt svalna helt.
- Ställ burken med coconut butter i en kastrull med vatten (utan att det kommer in vatten i burken) och låt sjuda tills innehållet är flytande.
- Häll coconut butter över kakan.
- Toppa kakan med lingon.