Gluten-free garlic bread
4 large loaves of bread
Garlic bread is so crazy good! These are made with our gluten-free flatbread mix and get a chewy inside and crispy outside that's hard to resist. Serve as a side dish for dip, salad or grilled - will be a hit!
Ingredients
- 1 påseFlatbreadmix – Glutenfri
- 2 dlvatten
- 1 stvitlöksklyfta
- 1 knippepersilja, grovhackad
Do this
- Häll flatbreadmixen i en bunke och tillsätt vatten, avokadoolja och äppelcidervinäger. Blanda och låt svälla i bunken ca 20 min.
- Dela degen i fyra delar och kavla eller tryck ut till runda flatbreads. Stek dem i en torr stekpanna tills de fått fin färg på båda sidor och blivit genomgräddade.
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Riv eller hacka vitlöken och blanda med avokadoolja.
- Pensla bröden med vitlöksoljan och toppa med hackad persilja.
- Rosta i ugnen tills bröden fått en lätt krispig yta.
- Skär i mindre bitar och servera.