Skip to main content

Gluten-free garlic bread

Glutenfria vitlöksbröd

4 large loaves of bread

Garlic bread is so crazy good! These are made with our gluten-free flatbread mix and get a chewy inside and crispy outside that's hard to resist. Serve as a side dish for dip, salad or grilled - will be a hit!

Ingredients

Do this

  1. Häll flatbreadmixen i en bunke och tillsätt vatten, avokadoolja och äppelcidervinäger. Blanda och låt svälla i bunken ca 20 min.
  2. Dela degen i fyra delar och kavla eller tryck ut till runda flatbreads. Stek dem i en torr stekpanna tills de fått fin färg på båda sidor och blivit genomgräddade.
  3. Sätt ugnen på 175 grader.
  4. Riv eller hacka vitlöken och blanda med avokadoolja.
  5. Pensla bröden med vitlöksoljan och toppa med hackad persilja.
  6. Rosta i ugnen tills bröden fått en lätt krispig yta.
  7. Skär i mindre bitar och servera.