RV SANDWICH
6 ice creams
A fantastic combination of ice cream and cake - easy to make with our gluten-free brownie mix.
Ingredients
- 1 påseBrowniemix – Glutenfri
- 3/4 dlvatten
- 1 dlhallon, mosade
Do this
- Följ anvisningarna på påsen. Bred ut mixen till en rektangulär botten ca 1 cm tjock. Grädda i ugnen och låt svalna.
- Vispa kokosgrädde fluffig.
- Vispa ner Dulce de Coconut och vänd i hallonen.
- Lägg över den mängd du behöver av glassmeten i en rektangulär form ca 2 cm (vi använder en matlåda) i ett smörpapper. Låt stelna i frysen tills den är skivbar och håller ihop.
- Frys resterande mängd i en form och mumsa senare.
- Dela brownien i 2 delar.
- Skär glassen så den passar på ena halvan av brownien.
- Lyft över glassen på browniebotten och lägg på andra delen.
- Lägg tillbaka i frysen och låt den sätta sig lite innan du skivar upp den i bitar.