Skip to main content

Saffranskaka med kokostosca

Saffranskaka med kokostosca
En saftig glutenfri och vegansk saffranskaka toppad med ljuvligt knäckig kokostosca. En smakkombination som är otroligt god och svår att motstå. Perfekt att även skära upp i små rutor och servera som bites.

Ingredients

Do this

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Blanda samman muffin- & tårtbottenmix, saffran, vatten, kokosolja och agave i en bunke till en smet.
  3. Smörj en liten springform (ca 15 cm i diameter) med kokosolja och häll i smeten.
  4. Grädda kakan i ugnen i ca 25-35 minuter. Känn med en sticka så att kakan är genomgräddad.
  5. Ta ut och låt svalna innan du förbereder kokostoscan.
  6. Lägg kokossocker, vatten, agave och kokosolja i en panna och låt småputtra på svag värme i ett par minuter.
  7. Blanda sedan i kokosflingorna och häll direkt på kokosblandningen på den svalnade kakan.