Skip to main content

Tigerkaka med matcha & choklad

Tigerkaka med matcha & choklad

Baka en tigerkaka med matcha och choklad istället för den traditionella vanilj- och chokladkombinationen. Superenkel att baka med hjälp av vår glutenfria och veganska muffin- & tårtbottenmix och browniemix. Saftig och vacker kaka som garanterat kommer imponera på alla!

Do this

  1. Sätt ugnen på 175 °C.
  2. Blanda browniemixen med vatten och kokosolja till en smet och låt svälla i 15 min.
  3. Blanda muffin- & tårtbottenmixen med vatten, kokosolja, agave och matcha till en smet.
  4. Häll den gröna muffinsmeten i en bakplåtspappersklädd form och bred ut så att den täcker botten.
  5. Bred ut browniesmeten ovanpå muffinsmeten.
  6. Tryck ner browniesmeten i botten av formen med en gaffel så att de olika färgerna blandar sig något med varandra.
  7. Grädda i mitten av ugnen i ca. 30 minuter. Känn med en sticka att kakan är klar. Täck kakan med folie de sista minutrarna om den fått fin färg men inte är helt genomgräddad så att kakan inte bränns.
  8. Låt svalna innan du skär upp den i skivor och serverar.