CREAM CAKE
Quick and insanely good cake with a juicy vanilla-flavored base made from our gluten-free muffin & cake base mix. Filling with Dulce de Coconut mixed with berries and topped with fluffy whipped coconut cream - delicious, plant-based and gluten-free!
Ingredients
- 2 2/3 dlvatten
- 500 gfärska jordgubbar, till fyllningen och att toppa med
Do this
- Sätt ugnen på 175°C.
- Häll muffin- & tårtbottenmixen i en stor skål. Tillsätt vatten, smält kokosolja och två nypor salt och blanda samman.
- Häll smeten i en springform (ca 22 cm i diameter) och grädda i 20-25 minuter. Känn med en sticka att den är färdiggräddad. Låt tårtbotten svalna och dela sedan på mitten för att få två lager.
- Blanda ungefär hälften av jordgubbarna med dulce de coconut och bre ut mellan tårtbottnarna.
- Vispa kokosgrädden till en len grädde och bre ut på toppen av tårtan.
- Skiva upp resten av jordgubbarna att toppa tårtan med.