MANGO SANDWICH
Tropical flavors are combined with a classic muffin flavor in this vegan and gluten-free ice cream sandwich - refreshed nicely!
Ingredients
- 1 1/3 dlvatten
- 1 nypasalt
- 3 dlmango, fryst
- 1/2 burkVispbar Kokosgrädde – Fetthalt 30%
Do this
- Följ anvisningarna på förpackningen av muffinsmixen. Bred ut muffinssmeten i en rektangulär form på ett bakplåtspapper. Låt den färdiggräddade botten svalna helt.
- Mixa sönder fryst mango i en mixer och tillsätt kokosgrädde och dulce de coconut. Mixa till en slät glassmet.
- Dela muffinsbotten i 2 lika stora delar.
- Bred över glassen så den passar på ena halvan av muffinsbotten och lägg på andra delen ovanpå glassen.
- Ställ in i frysen tills den stelnar, skiva i bitar. Lägg tillbaka de sandwichar du inte ska äta i frysen.