Skip to main content

BUNS WITH THREE DIFFERENT FILLING

BULLAR MED TRE OLIKA FYLLNINGAR
A vegan and gluten-free bun recipe with three different types of filling so you can easily vary according to your taste.

Ingredienser

Gör så här

  1. Blanda alla torra ingredienser till degen i en bunke.
  2. Tillsätt vatten, agave och rapsolja och knåda ihop till en deg.
  3. Ställ in degen i kylen för att kalljäsa över natten (ca 12 timmar). Ta fram på morgonen och låt stå i rumstemp i ca 2 timmar innan du bakar ut den.
  4. Blanda samma ingredienserna till den fyllning du valt.
  5. Kavla ut degen till en rektangel. Använd gärna bakplåtspapper mellan bord och deg.
  6. Bred på fyllningen och rulla ihop degen och skär upp i ca 30 bullar. OBS! om du valt äppelfyllningen riv över äpplet på fyllningen innan du rullar ihop degen.
  7. Lägg bullarna på en bakplåtspappersklädd plåt.
  8. Blanda agave med lite vatten och pensla bullarna. Välj sedan mellan Ekologiska cashewnötter, Ekologiska mandlar eller kokosflingor att strö på som topping.
  9. Grädda i mitten av ugnen i 160 grader i ca 14 min.