Chokladdoppade pepparkakor

20–25 kakor

Enkla men extra lyxiga!

Glutenfria och veganska pepparkakor bakade på vår fantastiska pepparkaksmix! Doppa pepparkakorna i mörk choklad och toppa med rostade nötter eller frystorkade bär – ett busenkelt sätt att göra pepparkakorna extra lyxiga!

Ingredienser

Gör så här

  1. Blanda pepparkaksmixen med agave, smält kokosolja och vatten.
  2. Forma en rulle, plasta in och låt vila 1 timme i kyl.
  3. Skär i tunna skivor och lägg på en plåt med bakplåtspapper.
  4. Grädda i ugn på 165°-175° i ca 7–15 minuter. Tänk på att gräddningstiden påverkas av tjockleken på pepparkakorna och beroende på ugn.
  5. Låt kakorna svalna helt på plåten.
  6. Smält chokladen i ett vattenbad.
  7. Doppa kakorna i den smälta chokladen och toppa med valfri topping. Låt stelna i kylen.