En supersmarrig kaka med ljuvlig kokos och mörk choklad som du snabbt mixar ihop och låter stelna i kylen. Svarta bönor i en kaka kanske låter knasigt, men varför inte? De ger ingen smak och tillför både protein och fibrer. Toppa med fluffig kokosgrädde och rostade kokoschips – desserten är fixad!
Coconut black bean cake – No bake
Med härlig mörk choklad!
Ingredienser
- 1 förpackning färdigkokta svarta bönor avrunnen vikt 230 g
- 2 msk Coconut Butter
- 1 1/2 msk Virgin Kokosolja
- 1 st Mörk chokladkaka - 80% kakao
- 1/2 tsk Vaniljpulver – Bourbon
- 1 msk Kokossocker kan uteslutas
- Till servering
- Vispbar Kokosgrädde 30%
- Rostade Kokoschips
Gör så här
- Skölj de svarta bönorna ordentligt och mixa dem i en matberedare tillsammans med Coconut Butter och Kokosolja.
- Smält chokladen i ett vattenbad och blanda ner i smeten.
- Tillsätt vaniljpulver och lite kokossocker.
- Blanda samman till en smet och klicka ut på ett bakplåtspapper, forma en rektangel och ställ in i kylen tills den stelnar.
- Servera med en klick kokosgrädde och rostade kokoschips.