Coconut black bean cake – No bake

ca. 20 små bitar

Med härlig mörk choklad!

En supersmarrig kaka med ljuvlig kokos och mörk choklad som du snabbt mixar ihop och låter stelna i kylen. Svarta bönor i en kaka kanske låter knasigt, men varför inte? De ger ingen smak och tillför både protein och fibrer. Toppa med fluffig kokosgrädde och rostade kokoschips – desserten är fixad!

Ingredienser

Gör så här

  1. Skölj de svarta bönorna ordentligt och mixa dem i en matberedare tillsammans med Coconut Butter och Kokosolja.
  2. Smält chokladen i ett vattenbad och blanda ner i smeten.
  3. Tillsätt vaniljpulver och lite kokossocker.
  4. Blanda samman till en smet och klicka ut på ett bakplåtspapper, forma en rektangel och ställ in i kylen tills den stelnar.
  5. Servera med en klick kokosgrädde och rostade kokoschips.