En blandning mellan bar och crumble; den perfekta kombon av crunch, härligt nötspread och fyllig mörk choklad! Granola crumble är vår nya favorit till frukost, mellanmål eller dessert – servera gärna med vispad kokosgrädde och jordgubbar!
GRANOLA CRUMBLE
Frukostgranola med en twist!
Ingredienser
- 7 st Ekologiska medjooldadlar – urkärnade
- 1 dl Nötspread – Crunchy Mandel
- 1 msk Neutral Kokosolja – Smak- & Doftfri
- 3 dl Crunchy Granola – Jordgubb, Hasselnöt & Kokos
- 50 g Mörk Chokladkaka 80 % Kakao
- Till servering
- Vispbar Kokosgrädde 30%
- jordgubbar
Gör så här
- Mixa ihop dadlar, nötspread och kokosolja i en matberedare.
- Vänd ner Granolan.
- Smält mörk choklad i vattenbad.
- Häll granolablandningen i en bakplåtspappersklädd form och jämna ut till en platt kaka. Bred på den smälta chokladen och låt stelna i kyl eller frys ca 1h.
- Bryt eller skär i bitar. Ät som den är eller toppa med kokosgrädde och bär för en riktigt god dessert.