Rödbetssnittar

20 stycken

Färgglada snittar med rödbeta och ingefärssenap – en god smakkombination!

Snittar med underbar röd färg från rödbeta i god smakkombination med senap och ingefära, serveras på krispiga svarta sesamkex. Goda som tilltugg till drinken, på buffébordet eller som förrätt till middagen.

Ingredienser

  • 1 stor rödbeta – skalad
  • 2 msk Ingefärssenap
  • 1 st salladslök – skivad
  • 1 msk kapris
  • 1 påse Svarta Sesamkex

Gör så här

  1. Riv rödbetan på den grova sidan av ett rivjärn.
  2. Blanda rödbeta med ingefärssenap, salladslök och kapris.
  3. Klicka upp rödbetsröran på sesamkexen och servera.

Tips: Kom ihåg att rödbeta lätt färgar av sig – skydda ömtåliga ytor så att de inte missfärgas.