Hoppa till huvudinnehållet
Hur handplockas matcha?

Hur handplockas matcha?

Mindre än 5 % av alla tegårdar i Japan handplockas, varför?
Wasabi – den smakrika roten

Wasabi – den smakrika roten

I Naganos dalar frodas wasabiplantor under optimala förhållanden, vilket ger den äkta wasabins unika och komplexa smak.
Daruma – tempel och historia

Daruma – tempel och historia

Här möts du av ett hav av Darumas som har uppfyllt sina mål.

Soba – Hur det tillverkas

Soba – Hur det tillverkas

Uppe bland bergen i prefekturen Nagano, Japan ligger en fabrik som gör något få kan. En plats val...
Shiitake – skogens umami

Shiitake – skogens umami

I utkanten av staden Oita, på ön Kyushu, den sydligaste av Japans fyra stora öar ligger denna fan...
Daruma – Tillverkning

Daruma – Tillverkning

I staden Takasaki i prefekturen Gunma ligger Imai Daraumu Naya co, ett familjeföretag som handmål...
Hur matcha produceras – efter skörd

Hur matcha produceras – efter skörd

Det färdiga matchapulvret har en klar grön färg, fräsch gräsig doft och en jämn fin textur, redo att avjnutas på ditt sätt.
VÅR SHOYU – ETT ÄKTA HANTVERK!

VÅR SHOYU – ETT ÄKTA HANTVERK!

Lagrad och fermenterad på 100-åriga cederträfat!
UMEBOSHIPLOMMON – HUR PRODUCERAS DE?

UMEBOSHIPLOMMON – HUR PRODUCERAS DE?

Japanska inlagda plommon med saltsyrlig smak!
Konsten att göra en matchavisp - Renée Voltaire

Konsten att göra en matchavisp

En komplex och tidskrävande process!

Hur matcha produceras – Odling - Renée Voltaire

Hur matcha produceras – Odling

Hemligeheten bakom den unika smaken och knallgröna färgen!