En härligt knäckig och extra knaprig variant på smulpaj – så galet god!
Blåbärspaj med knäcktäcke
Glutenfri och vegansk!
Ingredienser
- 2 dl färska eller frysta blåbär
- 1/2 dl Raw Agave Naturell
- 1/2 dl Kokossocker
- 1 tsk Neutral Kokosolja
- 1 1/2 dl Glutenfri Granola – Blåbär & Kardemumma
- Till servering
- Vispbar Kokosgrädde 30%
Gör så här
- Fyll 2 små formar med blåbär.
- Häll agave, kokossocker och kokosolja i en kastrull och låt puttra tills kokossockret har smält (ca 2 min). Obs! kokar du för länge kommer toppingen bli hård och svår att äta.
- Vänd ner granola i sockerblandningen och lägg över blandningen på pajerna, akta fingrarna.
- Grädda pajerna i ugnen ca 175 grader i ca 10 min. Servera med en klick vispad kokosgrädde.